[error-SH-searchBar()]

Winter bruiloft

Geef elkaar het ja-woord in de winter en kies voor een romantische bruiloft met misschien wel een prachtig laagje sneeuw. Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw in Vessem zorgt dat u er warmpjes bijzit in de historische en voormalige brouwerij. Laat de kaarsen aansteken, drink een goed glas wijn en proost op uw toekomst! Tijdens een bruiloft in de winter zorgt uw liefde voor een ruimte vol warmte. En de rest? Dat verzorgen wij.

Houd in de winter uw bruiloft en verwarm u met de liefde

Laat de romantiek zijn werk doen en verwarm met de liefde de harten van de bezoekers. Nodig tot wel 300 personen uit en kruip lekker tegen elkaar aan. Dans, zing, drink en geniet van een bruiloft in de winter, maar een zomer in uw hart. Dankzij onze ruime mogelijkheden, viert u de gehele grote dag bij ons. Snijd de taart aan, hef het glas tijdens de toast en geeft een knalfeest. En aan het einde van de dag? Dan blijft u gewoon slapen. Wel zo gemakkelijk.


Reserveer vandaag nog de grote dag

Boek vandaag nog uw grote dag en kies voor een spetterende bruiloft in de winter. Geef elkaar een warm gevoel en geniet van de prachtige dag. Reserveren doet u het best door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0497-591252. Waar wacht u nog op?


Op al onze reserveringen, vergaderingen, feesten en partijen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca Nederland (klik hier) van toepassing.

Vraag vrijblijvend informatie op

Wij nodigen u graag uit om onze locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op