[error-SH-searchBar()]

Trouwlocatie Veldhoven

Bent u van plan om elkaar het ja-woord te geven en zoekt u daarom naar een trouwlocatie in de omgeving Veldhoven of ergens anders in de prachtige Kempen? Dat is een goed keuze! Dit prachtige gebied in Brabant staat garant voor de mooiste dag van uw leven. Kom daarvoor naar Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw in Vessem en trouw met elkaar in een historische en voormalige brouwerij met alles erop en eraan.

De mooiste trouwlocatie in de omgeving van Veldhoven in de Kempen

Een trouwdag moet u bijblijven. Het is een prachtige gebeurtenis die tot in de puntjes geregeld moet zijn en waar het bruidspaar maximaal in het middelpunt staat. Bij ons heeft u de regie van uw grote dag en ondersteunen en regelen wij daar waar u dat wilt. Beloof elkaar eeuwige trouw in onze unieke brouwerijtuin of vier de trouwerij in een van onze zalen. Kies voor een unieke trouwlocatie in de Kempen en kom naar onze historische brouwerij in de buurt van Veldhoven.


Alles op één locatie

Zorg dat uw grote dag perfect geregeld is en laat ons uw gehele dag verzorgen. Van het aansnijden van de taart tot aan de toast en van het diner tot de huwelijksnacht. Bepaal welke hapjes en drankjes wij serveren, welke muziek wij voor u moeten draaien en op welke manier u ondersteund wenst te worden. Geef uw feest op één locatie en maak het zowel voor u als voor uw gasten extra eenvoudig.

Er zeker van zijn dat uw trouwdatum beschikbaar is? Neem dan snel contact op!

Heeft u een bepaalde trouwdatum die u in gedachten heeft? Wees er dan zeker van dat die dag ook écht van u wordt en leg de prachtige datum vandaag nog vast. Nodig zoveel mensen uit als u wilt en ga voor een huwelijksdiner in uw eigen stijl. Vraag een offerte aan door te bellen naar 0497-591252. Kies voor onze trouwlocatie in de omgeving van Veldhoven en ervaar de Kempen op zijn mooist.

Vraag vrijblijvend informatie op

Wij nodigen u graag uit om onze locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op