[error-SH-searchBar()]

Trouwlocatie Eindhoven

Maak de mooiste dag van uw leven extra bijzonder door te trouwen op een bijzondere trouwlocatie in de regio Eindhoven. Ga de beloften met elkaar aan in een historische voormalige brouwerij in Vessem dat omgebouwd is tot Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw. Geef zowel het ja-woord als de borrel en het diner op deze bijzondere trouwlocatie in de omgeving van Eindhoven en geniet van een nieuw punt in uw leven.

Trouwen op een bijzondere trouwlocatie in de regio Eindhoven

Of u het nu knus wilt houden of groots aanpakt: kies om te trouwen op onze bijzondere trouwlocatie in de omgeving van Eindhoven. Vul de dag in op de manier die u in gedachten heeft. Nodig tot wel 300 gasten uit en proost op de liefde! Is het goed weer? Dan kunt u ook van onze brouwerijtuin gebruikmaken of het feest combineren met een van onze zalen.

Precies op de manier waarop u in gedachten heeft

Iedereens wensen zijn anders. Juist daarom zorgen wij ervoor dat de trouwlocatie in de buurt van Eindhoven precies voldoet aan uw eisen. Laat een dj de muziek verzorgen, bepaal wat er tijdens het diner gegeten wordt en breng de toast uit met de drankjes die u lekker vindt. Vier alle facetten van de grote dag bij ons en kom bij ons trouwen in de regio Eindhoven.


Zeker zijn van een datum? Reserveer dan vandaag nog!

Heeft u een datum in gedachten waarop u wilt trouwen? Leg dan vandaag nog uw trouwlocatie vast en neem contact met ons op als u in de buurt van Eindhoven elkaar de eeuwige trouw willen beloven. Vul het contactformulier in of bel 0497-591252 en wees zeker van de mooiste dag in uw leven.

Vraag vrijblijvend informatie op

Wij nodigen u graag uit om onze locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op