[error-SH-searchBar()]

Trouwfeest locatie

Houd uw trouwfeest op een idyllische locatie en kies voor een unieke bruiloft in de buurt van Eindhoven. Geef elkaar het ja-woord in Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw in Vessem en trouw in een sfeervolle voormalige brouwerij. Is het lekker weer? Vier de trouwdag dan lekker in de brouwerijtuin. Vul de dag in zoals u dat wilt en vier uw trouwfeest op een locatie dat u altijd bijblijft.

Vier uw trouwfeest op een sprookjesachtige locatie

Combineer gemak met een sfeervolle locatie en houd uw trouwfeest op onze historische locatie. Doordat u alle activiteiten op één locatie kunt houden, hoeft u zich op de grote dag niet meer te verplaatsen. Geef het ja-woord, geniet van het diner, vier het feest op onze locatie en hef het glas op een mooie toekomst. En de romantische huwelijksnacht? Ook een overnachting boekt u gewoon bij ons. Wel zo gemakkelijk.


Reserveer vandaag nog uw trouwfeest en wees zeker van uw datum

Heeft u een specifieke of bijzondere datum in gedachten wanneer u wilt trouwen? Boek dan vandaag nog uw trouwfeest bij ons en wees er zeker van dat u een locatie kiest die u altijd zal blijven herinneren. Kies de hapjes en drankjes die u wilt en maak het feest compleet. Bel ons via 0497-591252. Laat het aftellen maar beginnen!

Vraag vrijblijvend informatie op

Wij nodigen u graag uit om onze locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op