[error-SH-searchBar()]

Restaurant Vessem

Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw in Vessem staat garant voor een dagje culinair genieten. Kom lunchen, borrelen of dineren in onze historische voormalige brouwerij en proef de smaak van nu. Doordat wij zoveel mogelijk lokaal en seizoensgebonden werken, kunt u altijd rekenen op een kwaliteit waar wij zelf trots op zijn. Neem uw smaakpapillen mee op ontdekkingsreis in ons restaurant in Vessem en herontdek de intensiteit van echte smaken.

Meer dan een restaurant in Vessem: maak kennis met smaak

Naast de lunch en het diner, kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke borrel. Spijker uw kennis op een smaakvolle manier bij tijdens een arrangement high beer of high wine en ontdek de pure smaken van bier en wijn met bijbehorende gerechten. Geniet van ons restaurant in Vessem en laat een culinaire wereld voor u opengaan.

Organiseer uw evenement bij ons!

Heeft u iets te vieren? Of heeft u een bedrijf en heeft een vergaderruimte nodig? Doordat wij voor ieder groep voldoende ruimte hebben, organiseert u altijd op een unieke manier uw evenement. Vier uw complete trouwdag op onze locatie, geef een verjaardagsfeest of ga voor een babyshower. Geniet met lekker weer van de ruime brouwerijtuin en ga voor het evenement dat u in gedachten heeft.


Op al onze reserveringen, vergaderingen, feesten en partijen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca Nederland (klik hier) van toepassing.

Vraag vrijblijvend informatie op

Wij nodigen u graag uit om onze locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op