[error-SH-searchBar()]

Restaurant Veldhoven

Zoekt u een restaurant in de buurt van Veldhoven en Hoogeloon waar ze verstand van smaak hebben? Kom dan naar Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw in Vessem en laat u onderdompelen in pure verwenning. Kies een van onze heerlijke lunch- en dinergerechten die zoveel mogelijk lokaal en seizoensgebonden worden bereid. Ga de smaakbeleving aan en word een echte fijnproever.

Op zoek naar een restaurant in de regio Veldhoven en Hoogeloon? Kom naar Vessem!

Wanneer u een culinair restaurant zoekt met een ongedwongen sfeer in de buurt van Veldhoven en Hoogeloon, komt u al snel uit bij ons grand café en restaurant in Vessem. Onze smaakmakers zorgen er in de keuken voor dat u op een betaalbare manier kunt genieten van lekker eten. Trakteer uw smaakpapillen maximaal door te proeven van de heerlijkste gerechten in ons restaurant in de omgeving van Veldhoven en Hoogeloon.

Met wie komt u langs?

Ons restaurant in de omgeving van Veldhoven en Hoogeloon biedt plaats voor iedere gezelschap. Kom u romantisch dineren met z’n tweeën? Wilt u lekker komen eten met een vriendengroep of bent u de eigenaar van een bedrijf en trakteert u iedere werknemer op een diner omdat er positieve cijfers zijn behaald? Wij hebben plaats voor iedereen! Geniet van een heerlijke middag of avond en geniet van de rijke smaken van onze gerechten.

Reserveer of kom langs

Maak kennis met onze keuken en kom naar ons restaurant in de buurt van Veldhoven en Hoogeveen. Combineer heerlijk eten met een perfecte ambiance in historische sferen. Reserveer vandaag nog een tafel of kom gewoon langs en probeer onze keuken zelf! Heeft u vragen of wilt u zeker zijn van een tafel? Bel dan 0497-591252 of vul ons contactformulier in.


Op al onze reserveringen, vergaderingen, feesten en partijen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca Nederland (klik hier) van toepassing.

Vraag vrijblijvend informatie op

Wij nodigen u graag uit om onze locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op