[error-SH-searchBar()]

Vergaderlocatie

Privé vergaderzaal of lunchen in de Brouwerijtuin?

We zijn natuurlijk een specialist op vergaderingen in regio Eindhoven. Bij De Gouden Leeuw betekend vergaderen in alle rust 1 van de zalen gebruiken voor zakelijke besprekingen in de regio Eindhoven. Wij kunnen absolute privacy garanderen. Naast 1 van de zalen staat de Brouwerijtuin eventueel tot uw beschikking voor de lunch of borrel. Herberg De Gouden Leeuw is tevens een bijzondere vergaderlocatie voor 5 tot 150 personen. U vergadert in een cultureel erfgoed. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Pauzeren kunt u in het horeca gedeelte of in de afgesloten binnentuin van de brouwerij. Er is ruime gelegenheid om gratis te parkeren.Wilt u uw vergadering veraangenamen met een outdoor activiteit, dan bent u bij ons aan het goede adres. Vessem ligt midden in de natuur. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden hierin zijn.

Vessem ligt 8 km ten westen van het vliegveld Eindhoven, 8 km van veldhoven en 8 km van Eersel en Oirschot.

Tijdens de vergaderingen kunnen wij een lunch of diner verzorgen, of u maakt gebruik van ons a la Carte restaurant.

Deze unieke locatie is perfect voor:

  • Productpresentaties
  • Live communicatie
  • Teambuilding activiteiten
  • Workshops
  • Personeelsfeesten

Wenst u  audio-visuele materialen, geen probleem, geef uw wensen tijdig aan ons door en wij zorgen voor alle nodige voorzieningen.

Vergaderlocatie

Vergaderruimtes

Bottalerij Zaal
De Bottelarij Zaal is de grootste zaal in ons assortiment. De zaal leent zich uitstekend voor grotere lezingen, diners en bedrijfsfeesten. Deze zaal is geschikt voor 50 personen in blok vorm tot 120 personen in theater opstelling.

Brouwerij Zaal
De Brouwerij Zaal is de plek waar het bier gebrouwen werd ten tijde van de Brouwerij. De zaal is geschikt voor lezingen, vergaderingen en kleinere feestjes en recepties. Deze zaal is geschikt voor 20 personen in blok tot 40 personen in theater opstelling.

Koelschip
Het Koelschip is een vergaderzaal op de eerste verdieping van het brouwerijpand. De ruimte is geschikt voor kleinere vergaderingen 10 tot 15 personen.

Hopkamer
De Hopkamer is gelegen aan de Brouwerijtuin. Deze ruimt brengt veel rust met zich mee door het gebruik van rustige kleuren en het uitzicht over het gras en de hopplanten. De ruimte is geschikt voor vergaderingen tot 10 personen.

Graag maken wij een offerte op maat, stuur een mail naar info@dglvessem.nl.


Op al onze reserveringen, vergaderingen, feesten en partijen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca Nederland (klik hier) van toepassing.

Vraag vrijblijvend informatie op

Wij nodigen u graag uit om onze locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op