[error-SH-searchBar()]

Trouwplannen?

Alles op één locatie

De Gouden Leeuw in Vessem is een uitzonderlijke plek als trouwlocatie in Brabant waar u uw huwelijksfeest van begin tot eind kunt vieren. De verschillende sfeervolle zalen lenen zich bij uitstek voor de huwelijksvoltrekking, een receptie, het aansnijden van de bruidstaart, een diner en een knalfeest als afsluiting. Bij mooi weer kan er ook buiten getrouwd worden. Onze prachtige Brouwerijtuin staat dan geheel tot uw beschikking. Trouwt u in de winter dan kunnen we ook een mooie winter bruiloft verzorgen. Aldus een prachtige trouwfeest locatie.

Huwelijksdiner

Geniet van eerlijk eten, van streekproducten en seizoensgebonden gerechten in het restaurant, de Brouwerij met ons eigen Beerze bier of bij mooi weer in onze Brouwerijtuin. Deze besloten ruimtes zijn zeer geschikt om in alle rust het huwelijksdiner te laten plaatsvinden. Van een BBQ, dinerbuffet, 3-gangen tot 6-gangen diner of een op maat gemaakt menu, alles is mogelijk. Geniet van de heerlijke gerechten welke onze chef-kok met zoveel mogelijk duurzame ingrediënten met zorg voor u bereidt.

Trouwplannen?

Overnachten en bruidsontbijt

Sluit uw feest af met een heerlijke overnachting in de Suite in het aangrenzende Hotel.

Breng uw gehele bruiloft door bij De Gouden Leeuw in Vessem, zonder tijdsdruk, heen en weer gerij en parkeerzorgen. Kortom, een zorgeloze dag. Het is voor ons een groot plezier om van uw trouwdag de mooiste dag van uw leven te maken. Geen enkele bruiloft is hetzelfde, uw wensen zijn uniek!

Wij nodigen u graag uit om onze trouwlocatie in regio Eindhoven/Veldhoven te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag vrijblijvend informatie op

Wij nodigen u graag uit om onze locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op