[error-SH-searchBar()]

Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel op een unieke locatie

Een nieuwjaarsborrel wilt u natuurlijk op een unieke locatie organiseren. U begint weer aan een frisse start en staat samen met collega’s, vrienden of familie in de startblokken om er wederom weer een topjaar van te maken. Bij Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw in Vessem brengt u in een voormalige brouwerij een sfeervolle toast uit met elkaar. Op naar het moois dat komen gaat!

Heeft u een prachtig jaar achter de rug? Of juist een beladen? Begin met een schone lei en kijk naar de toekomst. Kom samen om het nieuwe jaar te vieren en kies de hapjes en drankjes die bij uw gelegenheid passen. Doordat de nieuwjaarsborrel op een unieke en historische locatie plaatsvindt, kiest u voor een gezellige en warme ruimte tijdens de koude winterdagen. Maak er een geweldige middag of avond van en geniet!

Nieuwjaarsborrel

Leg de datum vast!

Welke dag in januari wilt u graag de nieuwjaarsborrel op onze prachtige locatie houden? Leg vandaag nog de dag vast en wees er zeker van dat de borrel doorgaat op de dag die u in gedachten heeft. Kom met een aantal mensen of met een groep tot wel 300 personen en vier een gelukkig nieuwjaar met elkaar. Vraag nu een offerte aan of bel 0497-591252. Heeft u nog vragen? Ook dan kunt u ons op eerdergenoemd nummer bereiken.

Vraag vrijblijvend informatie op

Wij nodigen u graag uit om onze locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op