[error-SH-searchBar()]

High wine

EEN SMAAKVOLLE ONTDEKKINGSTOCHT VOOR DE ECHTE FIJNPROEVER

Ontdek de wereld van wijn en kies voor een smaakvolle ontdekkingstocht tijdens high wijn. Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw in Vessem (regio Eindhoven) leert u de verschillende te ontdekken tussen eenvoudige en complexe wijnen. Kom erachter wat wijn u te bieden heeft en proef smaken op een compleet andere manier dan voorheen.

Bent u een liefhebber van wijn? Dan is het tijd om de volgende stap te zetten. Word een echte fijnproever en meld u aan voor een high wijn. Sip tijdens het arrangement aan vijf heerlijke wijnen die simpel van smaak beginnen, maar complex eindigen. Leer de drank waarderen en begrijpen terwijl u uw lekkere trek stilt met de bijbehorende hapjes. Kom met vrienden, familie of andere fijnproevers langs en spijker uw kennis tijdens high wijn flink bij.

High wine

Reserveer een tafel

Kom nog meer te weten over wijn en krijg tekst en uitleg bij ieder glas dat wij u aanbieden. Kom te weten wat het verschil tussen droge, soepele en kruidige wijn is, zodat u een beter idee krijgt van de wijn die u drinkt. Reserveer daarom vandaag nog door te bellen naar 0497-591252.


Op al onze reserveringen, vergaderingen, feesten en partijen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca Nederland (klik hier) van toepassing.

Vraag vrijblijvend informatie op

Wij nodigen u graag uit om onze locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op