[error-SH-searchBar()]

Feesten

Een unieke lokatie voor uw feest, borrel of diner

Verjaardagen, babyshowers, doopfeesten, communies, familiefeesten & diners en andere feesten in omgeving Eindhoven. Herberg De Gouden Leeuw is een unieke lokatie voor uw feest, borrel of diner. Feesten is mogelijk in de gewelfde authentieke bierkelder geschikt van 60 tot 200 personen. Of in de Bottalerij Zaal geschikt van 60 tot 300 personen. Beide zalen zijn geschikt voor een DJ of muziek gezelschap. De Bottalerij Zaal beschikt tevens over een theater podium. Beide gelegenheden zijn tevens verbonden met onze schitterende binnentuin zodat u bij goed weer uw feest , receptie of borrel buiten kunt beginnen. Voor kleiner gezelschappen tot 70 personen kunt u ook nog gebruik maken van de Brouwerij welke ook in verbinding staat met onze binnentuin.

Feesten

Condoleance

Exclusief en in alle rust zijn wij ook een zeer geschikte locatie voor koffietafels en condoleance recepties. In alle rust met geliefden, familie en vrienden samen zijn. Dat is wat u op deze momenten wilt. Wij bieden u daar graag de locatie voor, met een invulling helemaal naar uw wens.


Op al onze reserveringen, vergaderingen, feesten en partijen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca Nederland (klik hier) van toepassing.

Vraag vrijblijvend informatie op

Wij nodigen u graag uit om onze locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op