[error-SH-searchBar()]

Bedrijfsfeest

Leer elkaar nóg beter kennen

Kom voor uw bedrijfsfeest naar Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw in de regio Eindhoven om de mijlpaal van uw bedrijf te vieren. Gaat uw zaak uitbreiden, is er een werknemer 25 jaar in dienst of wilt u als bedrijf dichter bij elkaar komen? Houd een personeelsfeest in de omgeving van Eindhoven en kom op een ontspannen manier dichter bij elkaar.

Meestal gaan de gesprekken op het werk over klanten, producten of belangrijke beslissingen. Kom op een losse manier nader tot elkaar en houd een bedrijfsfeest in de buurt van Eindhoven. Vier de gebeurtenis op de manier die u dat wilt terwijl u de sfeer van de voormalige brouwerij in Vessem ontdekt. Kom tot wel 300 personen genieten van een middag of avond uit en leer collega’s tijdens het personeelsfeest in de buurt van Eindhoven op een andere manier kennen.

Bedrijfsfeest

U bepaalt hoe het feest eruitziet

Wanneer u een personeelsfeest bij ons in de buurt van Eindhoven wilt organiseren, bepaalt u helemaal zelf op welke manier het feest eruit kom te zien. Kies uw hapjes en drankjes, bepaal zelf de muziek en geniet met lekker weer zelfs van de ruime tuin. Leer meer van een collega te weten dat zijn of haar naam en zorg voor een betere verhouding op de werkvloer

Reserveer vandaag nog

Leg vandaag nog de datum voor het personeelsfeest in de omgeving van Eindhoven vast en geniet in historische sferen in een moderne tijd. Dans, lach en geniet van de uitstekende sfeer en leer elkaar op een andere manier kennen. Uw bedrijfsfeest in de buurt van Eindhoven boekt u door te bellen naar 0497-591252.


Op al onze reserveringen, vergaderingen, feesten en partijen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca Nederland (klik hier) van toepassing.

Vraag vrijblijvend informatie op

Wij nodigen u graag uit om onze locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op