[error-SH-searchBar()]

Babyshower

Babyshower op historische locatie

Vier nieuw leven dat binnenkort het levenslicht ziet door te kiezen voor een babyshower op een prachtige locatie in de buurt van Eindhoven. Verwen de aanstaande moeder en kijk samen uit naar het moment dat het kindje geboren wordt. Kom voor een babyshower naar Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw in Vessem en sta op onze prachtige locatie stil bij al het moois dat komen gaat.

Een mooie versierde tafel, lekker eten en blauw of roze ballonnen. Een zwangerschap is een prachtige periode in het leven van een vrouw, tijdens een babyshower op onze locatie intens beleefd wordt. Zet de toekomstige moeder in de spotlights en geniet samen van deze heerlijke dag. Nodig de mensen uit die u dierbaar zijn en vier het wonder dat maandenlang in de buik groeit tot een prachtig kindje.

Babyshower

Baby shower in de omgeving van Eindhoven op de manier hoe u dat wilt

U bepaalt zelf op welke manier de baby shower in de buurt van Eindhoven ingevuld wordt. Geniet van de unieke sferen van de voormalige brouwerij waar wij gevestigd zijn en zit met lekker weer heerlijk buiten in onze brouwerijtuin. Sta stil bij het unieke moment van deze gebeurtenis en pak uit op de manier hoe de toekomstige moeder dat wilt. Geniet, feest en kom gezellig tot elkaar: met een babyshoweer in de buurt van Eindhoven lukt dat gegarandeerd.

Reserveer vandaag nog uw favoriete dag

Er zeker van zijn dat uw geplande baby shower in de omgeving van Eindhoven door kan gaan? Leg dan vandaag nog de datum vast en verstuur de uitnodigingen zo snel mogelijk. Bel ons op 0497-591252 om de datum te bespreken. Maak er met zijn allen een onvergetelijke dag van en fantaseer tijdens de baby shower in de buurt van Eindhoven over het moois dat u te wachten staat.


Op al onze reserveringen, vergaderingen, feesten en partijen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca Nederland (klik hier) van toepassing.

Vraag vrijblijvend informatie op

Wij nodigen u graag uit om onze locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op