[error-SH-searchBar()]

High wine Eindhoven

Met high wine in de omgeving van Eindhoven leert u op een smaakvolle manier meer over de verschillen van wijn. Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw in Vessem spijkert uw wijnkennis bij en leert u de verschillen tussen en Merlot, Cabernet Sauvignon en een Chardonnay waar te nemen. Ervaar de pure smaak van wijn en kom erachter wat high wine in de omgeving van Eindhoven u te bieden heeft.

Proef en leer: ervaar high wine in de regio Eindhoven

Wilt u weten wat de smaakverschillen zijn bij verschillende wijnen? Bij onze high wine in de buurt van Eindhoven leert u de verschillende tussen droog, soepel, zoet en kruidig in een middag. Laat uw smaakpapillen op maximale toeren werken en geniet van 5 wijnen (15cl) met bijpassende hapjes. Van makkelijke wijnen gaat u langzaam op ontdekkingstocht naar de complexere varianten. Analyseer de smaken van de heerlijkste wijnen en sta stil bij hetgeen dat u proeft.


Reserveer een tafel en wees zeker van een heerlijke proeverij

Staat er binnenkort voor u een high wine op de planning? Reserveer dan vandaag nog via onze website door te bellen naar 0497-591252. Ga op ontdekkingstocht met vrienden of familie en ontleed de smaken van de mooiste wijnen.

Vraag vrijblijvend informatie op

Wij nodigen u graag uit om onze locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op