[error-SH-searchBar()]

High wine Eindhoven

Met high wine in de omgeving van Eindhoven leert u op een smaakvolle manier meer over de verschillen van wijn. Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw in Vessem spijkert uw wijnkennis bij en leert u de verschillen tussen en Merlot, Cabernet Sauvignon en een Chardonnay waar te nemen. Ervaar de pure smaak van wijn en kom erachter wat high wine in de omgeving van Eindhoven u te bieden heeft.

Proef en leer: ervaar high wine in de regio Eindhoven

Wilt u weten wat de smaakverschillen zijn bij verschillende wijnen? Bij onze high wine in de buurt van Eindhoven leert u de verschillende tussen droog, soepel, zoet en kruidig in een middag. Laat uw smaakpapillen op maximale toeren werken en geniet van 5 wijnen (15cl) met bijpassende hapjes. Van makkelijke wijnen gaat u langzaam op ontdekkingstocht naar de complexere varianten. Analyseer de smaken van de heerlijkste wijnen en sta stil bij hetgeen dat u proeft.


Reserveer een tafel en wees zeker van een heerlijke proeverij

Staat er binnenkort voor u een high wine op de planning? Reserveer dan vandaag nog via onze website door te bellen naar 0497-591252. Ga op ontdekkingstocht met vrienden of familie en ontleed de smaken van de mooiste wijnen.


Op al onze reserveringen, vergaderingen, feesten en partijen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca Nederland (klik hier) van toepassing.

Vraag vrijblijvend informatie op

Wij nodigen u graag uit om onze locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op